ModifiyeTeam.CoM  

Geri Git   ModifiyeTeam.CoM > DÜNYADAN TUNİNG HABERLERİ VE GELİŞMELERİ > TUNİNG HABERLERİ VE GELİŞMELER
Kayıt SSS Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle

Yanıtla

Konu Araçları Bu Konuda Ara Görünüm Modları
Eski 04-17-2008, 11:33 PM
plus+ kullanıcısının avatarı
plus+ plus+ is offline
ѕüρєя_мσ∂єяαтöя

Giriş: Aug 2007
İtibar Gücü: 10
plus+ is on a distinguished road
plus+ Kullanıcısına MSN Aracılığı Ile Mesaj Yolla

Otomotiv üreticisi Tata'nın 4x4 Pick-Up'ı Xenon, Türkiye'de satışı sunuldu. 31 bin 780 YTL'den satışa sunulan aracın satış hedefi ise 2 bin 500 olarak belirlendi.

Tata'nın yeni modeli Xenon'un tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Tata Türkiye Satış Müdürü Cengiz Tiryakioğlu, Tata'nın Avrupa ve Türkiye pazarları için ürettiği yeni Pick-Up'ı ''Xenon''un, şehir içi ve arazi kullanımında iddialı bir oyuncu olacağını söyledi.

Aracın Türkiye'nin yol ve iklim şartlarına uygun olarak üretildiğini ifade eden Tiryakioğlu, "Xenon, çok kısa sürede pazarda hak ettiği yeri alacaktır" dedi.

Tata Xenon'un Türkiye'de 31 bin 780 YTL fiyattan satışa sunulacağını bildiren Tiryakioğlu, 2.2 litrelik turboşarjlı intercooler dizel motorunun 140 beygir güç sunduğunu, aracın fiyat ve düşük işletme maliyetlerinin Xenon'a önemli avantaj sağlayacağını söyledi.
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Tiryakioğlu, geçen yıl Türkiye'de 12 bin adet Pick-Up satıldığını, bu yıl pazarın 14 bin adede çıkmasını öngördüklerini, bu sınıfının önünün açık olduğunu anlattı.
Tiryakioğlu, bu yıl 2 bin 500 adet Pick-Up satmayı hedeflediklerini bildirdi.

Xenon'un hedefinde aileler ve doğa meraklılarının bulunduğunu belirten Tiryakioğlu, aracın Avrupa ile eş zamanlı olarak Türkiye'de satışa sunulduğunu söyledi.

Tata Motors'un Jaguar ve Land Rover'i bünyesine katmasına ilişkin bir soru üzerine Tiryakioğlu, bu satın almaların Tata'ya önemli bir güç kazandıracağını, İsotların Jaguar ve Land Rover satmasını konuşmanın ise erken olacağını ifade etti.

Tata'nın Türkiye Genel Distribütörü İsotlar Grup Pazarlama Müdürü Banu Eresen de 11 yıldır Tata'nın distribütörlüğünü yaptıklarını, kısa sürede önemli başarı yakaladıklarını söyledi.

Verilen bilgiye göre, Euro IV normlarına sahip düşük emisyonlu motoru ile Xenon, ekonomik yakıt sarfiyatı sunarken, şehir için ve arazi şartlarına uygun olarak tasarlandı.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-18-2008, 12:08 AM
TheCelik kullanıcısının avatarı
TheCelik TheCelik is offline
Administratör

TheCelik is on a distinguished road
TheCelik Kullanıcısına ICQ Aracılığı Ile Mesaj Yolla TheCelik Kullanıcısına AIM Aracılığı Ile Mesaj Yolla TheCelik Kullanıcısına MSN Aracılığı Ile Mesaj Yolla TheCelik Kullanıcısına Yahoo Aracılığı Ile Mesaj Yolla Send a message via Skype™ to TheCelik

tatayı hiç anlamadım araç satmak için hiç bir pozitif yönleri yok
ne görsellik ne performans nede malzeme kalitesi
size kendi piyasanızda başarılar Buralarda rabet göremezsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-18-2008, 01:02 AM
plus+ kullanıcısının avatarı
plus+ plus+ is offline
ѕüρєя_мσ∂єяαтöя

plus+ is on a distinguished road
plus+ Kullanıcısına MSN Aracılığı Ile Mesaj Yolla

Tata pick up sınıfında Telcoline ile yeterince satış rakamına ulaştı, tahminim Xenon telcolineden daha fazla satar, en azından iç ve dış tasarımı daha iyi olmuş. Bana kalırsa tek eksiği, artık her araçta standart olarak bulunan airbag, direksiyon tasarımını çok güzel yapmışlar ama o direksiyonda airbag yazısını göremeyince hayal kırıklığına uğradım açıkcası.

Belki 4x4 pick up segmentinde en kalitesiz araç olabilir ama aynı zamanda doğru orantılı olarak fiyatlarıda bi hayli düşük.

Daha doğru bi deyimle, az parası olan ve 4x4 pickup isteyene xenon, parası çok olup 4x4 pickup isteyene L200, Navara, Hilux, Ranger vs.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-18-2008, 04:50 PM
34s7096 kullanıcısının avatarı
34s7096 34s7096 is offline
ModifiyeTeam Üye

İtibar Gücü: 14
34s7096 has much to be proud of34s7096 has much to be proud of34s7096 has much to be proud of34s7096 has much to be proud of34s7096 has much to be proud of34s7096 has much to be proud of34s7096 has much to be proud of34s7096 has much to be proud of
34s7096 Kullanıcısına MSN Aracılığı Ile Mesaj Yolla

başka araçlardan alıtı yapılmış

smt_ppct@hotmail.com

www.modifiyeteam.com

|^^^^^^^^^^^^\ ||\
|__ Emeğe_Saygı__| ||'""|""\____
|__ModifiyeTeam__l | |__|__|___| )
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)****|(@)

Forumda Gezerken;

1- Burun Karıştırmak

2- Anneniz Yemeğe Çağırınca Birazdan Geliyorum Diyip Gitmemek

3- Yine mi Yavaş Hulen Bu Site Demek

4- Üye Profiline Girip Tüh ya Erkekmiş Demek

5- Konuyu Okumadan Yorum Yapmak

YASAKTIR! Biline...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-18-2008, 10:46 PM
PoweR CLK kullanıcısının avatarı
PoweR CLK PoweR CLK is offline
Banned

Giriş: Apr 2008
İtibar Gücü: 0
PoweR CLK Sanal Mod Şampiyonu
PoweR CLK Kullanıcısına ICQ Aracılığı Ile Mesaj Yolla PoweR CLK Kullanıcısına AIM Aracılığı Ile Mesaj Yolla PoweR CLK Kullanıcısına MSN Aracılığı Ile Mesaj Yolla PoweR CLK Kullanıcısına Yahoo Aracılığı Ile Mesaj Yolla

acayip bi duruşu war bilgiler için saol gökhan abi
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-17-2009, 11:36 PM
ecce ecce is offline
ModifiyeTeam Üye

Giriş: Dec 2009
ecce is on a distinguished road

aracın demoo görselleri üzerine yorum yazıyorsunuz. denediğinizi sanmıyorum. estetiği tüm pickuplardan güzel. bence bir pickupın en büyük özelliği gücü ve performansıdır. arazide bir numara. yakıtı da muhteşem. parası olmayan değil aklı olan alır...
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-18-2009, 09:37 AM
CGS17 CGS17 is offline
ModifiyeTeam Üye

CGS17 is on a distinguished road

Daha önce trafikte görüyordum geçen günlerde ticari araç fuarında da inceledim.Estetik olarak şuan piyasadaki yüksek fiyatlı pick-up ların çoğundan çok daha iyi.Aksesuarlarla da harika bir görüntüye kavuşmuş.Diğer araçlarla kıyasladığım zaman fiyat olarak çok avantajlı.Bu fiyata bu sınıfta alınabilecek en iyi araç bence.Hatta daha sonra fuar alanında aracı test etme şansımda oldu.140Hp motorun performansı oldukça iyi.Araç gücünü çok iyi hissettiriyor.Daha önceleri aklımdaki acabamı sorusu aracı test ettikten sonra tamamen ortadan kalktı.Açıkçası çokta şaşırttı.İç kabinde oldukça ferah.Arka koltuklardaki rahatlık gayet iyi.4x4 konumunada tek tuşla geçebiliyosunuz.Yılbaşından sonra 4x4 pick-up bir araç almayı düşünüyorum.Hemen hemen her markayıda araştırdım.Ama xenon bence bu sınıfta ihtiyaçlara rahatlıkla karşılık verebiliyor.Fiyatada bakarsak düşünmeden alınabilir.
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-18-2009, 09:54 AM
leventsert leventsert is offline
ModifiyeTeam Üye

leventsert is on a distinguished road

merhaba bu aracı almadan önce çok araştırdım çevremdeki insanlar alma son sahibi olursun yedek parça bulamazsın vs vs vs sözlerle beni fikrimden caydırmak istediler ama iyikide vazgeçmemişim 3 aydır kullanıyorum arazi şartlarından inanılmaz derece güçlü torku çok yüksek ve kaporta olağanüstü sağlam ve ayrıca asfalttada diğer pick up ları aratmıyor..almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ederim.bugün bir nissan navara almaya kalkasanız 70 000 tl o paraya 2 tane xenon 4x4 alırsınız yedek parçada var geçenlerde servisteydim orada 1 yıldır kullanan bir beyefendiye sordum yedek parça sıkıntısı çekmiyormuş....bence kaçırmayın alın
Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
Yeni Konular Açabilirsiniz --> Izin Yok
Yanıtlar Gönderebilirsiniz --> Izin Yok
Eklentiler Gönderebilirsiniz --> Izin Yok
Mesajlarınızı Düzenleyebilirsiniz --> Izin Yok

vB KoduAçık
SimgelerAçık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Açık
Hızlı Geçiş

Saat 01:58 PM.

TurkiyeWebHost.com        OtoSticker.com        Oulcay.com              Powered by  MyPagerank.Net         Turkey Location
turkiyewebhost